Dienstverlening

Dienstverlening

Wat we doen

Onze diensten

Onze dienstverlening berust op de knowhow van het jarenlang werken op projectmanagement niveau in diverse industriële en dienstverlenende sectoren, waarbij steeds exclusieve kwaliteitsproducten ontwikkeld werden.

Opleidingen

In de loop der jaren hebben we al onze expertise en knowhow in de domeinen kwaliteit, arbeidsveiligheid en leefmilieu gebundeld in diverse praktijkgerichte opleidingen.

Audit En Zorgsystemen

Wil men op een rationele wijze de ondernemingsrisico's kunnen beheersen, dan is de eerste en belangrijkste stap een grondige risico-identificatie en -analyse. Wij hebben een grondige expertise opgebouwd in het uitvoeren van zowel risicoanalyses als audits aangaande uw veiligheidsmanagement.

Risk Management

Conform de Welzijnswet van 4 augustus 1996 zijn alle organisaties verplicht een risico-identificatie en -analyse uit te (laten) voeren om de aan de organisatie gerelateerde risico's te onderkennen en de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen om deze te minimaliseren en zo mogelijk uit te sluiten.

Veiligheidscoördinatie

Voor de begeleiding van uw nieuwbouw- en verbouwingsprojecten beschikt Safecon bvba over erkende veiligheidscoördinatoren niveau A en B.

Detachering

Indien u met betrekking tot onze specialisatiegebieden zelf niet over voldoende expertise beschikt of uw capaciteit (tijdelijk) wil uitbreiden, kan u bij ons terecht voor de nodige ondersteuning.

Bouwteam Coördinatie

Safecon bvba kan ook instaan als bouwteamcoördinator van het bouw- of coreteam voor al uw bouwkundige projecten. Hierbij zullen wij het project vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering opvolgen als onafhankelijke SPOC (Single Point Of Contact).

Klimaat

In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. Het heeft zijn wortels in een stuk klassieke latijnse literatuur uit 45 v.Chr. en is dus meer dan 2000 jaar oud.

Project op maat

Onze sterkte is dat wij op basis van onze omvangrijke knowhow en expertise in staat zijn om elk project op maat te maken van de sector waarin uw bedrijf zich bevindt.

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws.

Referenties

Ontdek meer

In de kijker

Heeft u vragen of opmerkingen rond onze dienstverlening of expertise? 

Laat het ons weten en wij nemen binnen de 24 uur contact met u op.

CONTACTEER ONS