Bedrijf

Bedrijf

Wie we zijn

Over ons

Safecon is een expertisebureau in arbeidsveiligheid en projectmanagement en biedt zowel voor België als Nederland een totaalpakket van dienstverlening aan inzake kwaliteit, arbeidsveiligheid en leefmilieu.

Historiek

Safecon (Safety Consultancy) werd in december 2000 opgericht als een commanditaire vennootschap in bijberoep, met als maatschappelijke zetel: Kromstraat 16 in Retie. Zaakvoerder Davy Van Dooren was in hoofdberoep nog werkzaam als consultant risk management bij verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits nv.

Visie en Missie

Mensen zijn de basis van onze onderneming en ons integraal dienstenpakket. Alles wat we doen, is door hen, voor hen en met hen. Het toepassingsgebied van onze dienstverlening zijn alle industriële en dienstverlenende sectoren, ongeacht de activiteit.

Team

Maak kennis met de medewerkers van Safecon. Stuk voor stuk specialist in hun eigen gebied. Zij delen de kennis die voor u interessant is.

Vacatures

Hier vindt u onze vacatures. Wij staan ook open voor spontane sollicitaties.

Subsidies

De KMO-portefeuille vervangt vanaf 1 januari 2009 BEA, het Budget voor Economisch Advies. Ondernemers kunnen met deze nieuwe elektronische portefeuille steun krijgen voor opleiding, advies, technologieverkenning en advies voor internationaal ondernemen.

Algemene voorwaarden

Onze voorwaarden zijn, zonder enig voorbehoud van de klant, onverminderd van toepassing op al onze aanbiedingen, orderbevestigingen, overeenkomsten, levering van onze diensten e.a.
Plaatsing van een bestelling en/of aanvaarding van onze factuur.

NIEUWSBRIEF

Schrijf u hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws.

Referenties

Ontdek meer

In de kijker

Heeft u vragen of opmerkingen rond onze dienstverlening of expertise? 

Laat het ons weten en wij nemen binnen de 24 uur contact met u op.

CONTACTEER ONS