Visie & missie

Visie

Safecon bvba is actief met en voor investeerders, professionele gebruikers, ontwikkelaars, industriële sectoren, promotoren, eindgebruikers, non-profitorganisaties, overheden en particuliere klanten.

Het toepassingsgebied van onze dienstverlening zijn alle industriële en dienstverlenende sectoren, ongeacht de activiteit.

Onze onafhankelijke positie en projectmatig geïntegreerde aanpak, gedragen door waarden als transparantie, kwaliteit, knowhow, proactief en ethisch handelen, onderscheiden Safecon als uw preferente partner bij de realisatie van uw projecten.

Onze visie is dan ook om elk project binnen de gestelde deadline, volgens het afgesproken kwaliteitsniveau en binnen het vooropgestelde budget te realiseren.

 

Missie

People-Based Consultancy

Mensen zijn de basis van onze onderneming en ons integraal dienstenpakket. Alles wat we doen, is door hen, voor hen en met hen.

Onze streng geselecteerde medewerkers zijn uiterst competent, beschikken over de nodige expertise en hebben een rijke ervaring binnen hun vakgebied. Maar bovenal zijn ze bijzonder "passioneel" begaan met hun beroep. Ze zijn gedreven om andere mensen en bedrijven te adviseren, te ondersteunen en te begeleiden om hun doelstellingen inzake kwaliteit, arbeidsveiligheid en leefmilieu waar te maken. Op zijn beurt draagt deze sterke basis bij tot het welzijn van elke medewerker in om het even welke organisatie die zorg draagt voor deze basisbeginselen van een gezonde ondernemingsstructuur.